Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Ηράκλειο: Διακοπή λειτουργίας σχολείων λόγω γρίπης

Με απόφαση Νομάρχη και μετά από εισηγήσεις των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου και των Διευθύνσεων των Σχολείων διακόπτεται η λειτουργία του Γ1 τμήματος του Γυμνασίου Ν. Αλικαρνασσού του Δήμου Ν. Αλικαρνασσού, του Α5 τμήματος του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου, του Α1 τμήματος του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, το σύνολο των τμημάτων του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου λόγω υπέρβασης του 1/3 των τμημάτων του, των Β4 και Γ4 τμημάτων του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου, των Β1 και Γ2 τμημάτων Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου.
Επίσης διακόπτεται η λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου Αρκαλοχωρίου (κλασικού και ολοήμερου), των 29ου και 55ου Νηπιαγωγείων Ηρακλείου λόγω του ότι συστεγάζονται, της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γέργερης του Νομού Ηρακλείου, της Α’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αλικαρνασσού του Δήμου Ν. Αλικαρνασσού, του Δ2 τμήματος του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, του ΣΤ1 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών, των Ε2 και ΣΤ2 τμημάτων των συστεγασμένων 4ου και 50ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου ΤΑΛΩΣ και του Β2 τμήματος του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Η διακοπή αρχίζει από σήμερα 01/12/2009 και ισχύει έως και την 07/12/2009 με σκοπό την πρόληψη για τη περαιτέρω διασπορά της γρίπης Α(Η1Ν1).
Πηγή:Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails