Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου ξεσπάει..


«Δεν είσαι το σώμα που αποχαιρετούμε, είσαι η ψυχή που κουβαλάμε πάντα μέσα μας».
Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με την κόρη του Αναστασία. Πριν από ένα χρόνο η ίδια είχε αναλάβει τον ρόλο να τον κατευοδώσει στο τελευταίο του ταξίδι. «Τα σενάρια μας τρελαίνουν.
Είναι για λύτρα; Τι θέλουν να πετύχουν; Και στα δικά μας σενάρια προστίθενται και τόσα άλλα αισχρά», λέει η Αναστασία, ενώ η έκκληση των πολιτικών δυνάμεων της Κύπρου για ενότητα την ξάφνιασε.
«Είναι ανάγκη να το πεις αυτό; Μια τέτοια πράξη δεν μας φέρνει όλους μαζί στην ίδια θέση;» Δεν κρύβει ακόμη την πικρία της που ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ υποβάθμισαν την εκπροσώπησή τους στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με αυτά τα λόγια αποχαιρετούσε έναν χρόνο πριν τον αγαπημένο της πατέρα Τάσσο Παπαδόπουλο η κόρη του Αναστασία. Εκ μέρους όλης της οικογένειας εκείνη είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να βάλει σε λόγια τη θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου προσώπου αλλά και του μεγάλου πολιτικού άνδρα...
Εναν χρόνο μετά, η Αναστασία αναλαμβάνει ξανά να μιλήσει για την αποτρόπαιη πράξη της σύλησης του τάφου του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε ένα συγκλονιστικό κείμενο που η ίδια έγραψε και δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις στιγμές της περασμένης Παρασκευής, όταν έμαθε για το αποτρόπαιο γεγονός και σχολιάζει όλα όσα συζητιούνται δέκα μέρες τώρα στην Κύπρο.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=9002873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails