Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Γάζωσαν κρεοπωλείο στο Ηράκλειο!


Στο πόδι ξεσηκώθηκε η λεωφόρος 62 Μαρτύρων από τον καταιγισμό πυροβολισμών που έπεσαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον κρεοπωλείου.
Οι αδίστακτοι και θρασύτατοι δράστες, χωρίς να λογαριάσουν κανένα και τίποτα σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους έξω από το κατάστημα και παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, αφού αποτελεί μια από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης του Ηρακλείου, άρχισαν να «γαζώνουν» το κρεοπωλείο.
Αμέσως μετά μπήκαν σαν… κύριοι και πάλι στο όχημά τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο για να αντικρίσουν ένα κατάστημα διαλυμένο από τις σφαίρες.
Συνολικά οι αστυνομικοί μάζεψαν 18 κάλυκες. Από τις πρώτες εκτιμήσεις οι ζημιές που προκλήθηκαν στο μαγαζί είναι μεγάλες. Εκτός από το γεγονός ότι έσπασε η τζαμαρία προκλήθηκαν ζημιές και στο εσωτερικό του. Συνολικά το ποσό της καταστροφής, σύμφωνα με τον 27χρονο ιδιοκτήτη, ανέρχεται σε 3.000 ευρώ, ίσως και παραπάνω.
Τα αίτια που όπλισαν τα χέρια των δραστών παραμένουν άγνωστα, όμως όπως όλα δείχνουν τα πιο πιθανά σενάρια είναι αυτά του εκφοβισμού ή των προσωπικών διαφορών.
Προβληματισμός
Τα συνεχή περιστατικά πυροβολισμών είτε σε καταστήματα, είτε σε νυχτερινά μαγαζιά, όπως τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στην παραλιακή οδό σε βάρος συγκεκριμένων μαγαζιών, αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί πολιτών σε συμπλοκές που φαίνεται πως σχετίζονται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έχουν προβληματίσει τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσπαθούν μέσα από την εντατικοποίηση των ελέγχων και των περιπολιών να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο τρόμου για όλη την κοινωνία του Ηρακλείου.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails