Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Απειλούν με κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης


Του Βαγγέλη Ανδρουλιδάκη
Αύξηση στην τιμή των αμνοεριφίων στα 5,5 ευρώ εδώ και τώρα ζητούν οι Κρητικοί κτηνοτρόφοι από το Ηράκλειο οι οποίοι ζητούν αύξηση κατά 1 ευρώ μέχρι την Κυριακή αλλιώς, όπως είπαν, θα προχωρήσουν σε «αιφνιδιαστικές» κινητοποιήσεις καθώς δεν θα ανακοινώσουν την ημερομηνία τους.
Οι κτηνοτρόφοι χαρακτήρισαν τις σημερινές τιμές των 4,5 ευρώ με τις οποίες οι ζωέμποροι αγοράζουν τα αμνοερίφιά τους «εξευτελιστικές».
Για το λόγο αυτό, μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε να ζητήσουν αύξηση στην τιμή των προϊόντων του ώστε να διαμορφωθούν στα 5,5 ευρώ.
Οι Κρητικοί αποφάσισαν να δώσουν περιθώριο χρόνου μέχρι την Κυριακή και αν ως τότε το αίτημά τους δεν έχει εκπληρωθεί θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό σφαγείων καθώς και μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ (η οποία διέκοψε συμφωνία μαζικών παραλαβών χωρίς να διευκρινίσει το γιατί) τις ημέρες των γιορτών. Ενώ διευκρίνισαν ότι δεν θα κάνουν κατάληψη στα καταστήματα αλλά ότι δεν θα επιτρέψουν της είσοδο των καταναλωτών.
Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν ότι θα ξεκινήσουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα λιμάνια της Κρήτης έτσι ώστε να σταματήσουν φαινόμενα ελληνοποίησης εισαγόμενου κρέατος.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

 1. Προς το blog σας.....Είμαστε ένα νέο BLOG το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους τους blogger αλλά και στους πολίτες .
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είμαστε Δημοσιογράφοι αλλά ούτε και έχουμε κάποια άλλα οικονομικά οι κομματικα συμφέροντα όπως πολλά άλλα blog.
  Επιτρέπουμε σε όλους τους blogger αλλά και στους πολίτες να αναγράφουν ελεύθερα τι αποψεις τους στο ιστολόγιό μας .
  Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στη δική σας στήριξη και είμαστε πάντα στο πλευρό σας για οτιδήποτε αφορά την δημοσίευση

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

  www.ksipnistere.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails