Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Συλλήψεις για χασις στο Ρέθυμνο


Μια μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης, η οποία επρόκειτο να διοχετευθεί στα στέκια του Ρεθύμνου εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές του νομού.
Έπειτα από πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας και των ΤΑΕ Μυλοποτάμου οργάνωσαν επιχείρηση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον εντοπισμό δύο κιλών χασίς, αλλά και τη σύλληψη των δύο εμπόρων, την ώρα της αγοραπωλησίας.
Το ραντεβού είχε στηθεί χθες στις 1.30 μ.μ. στο ύψος του Πανόρμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Πανόρμου της Νέας Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Ηρακλείου, όπου περίμενε ένας 31χρονος Ρεθυμνιώτης, το συνεργό του, έναν 34χρονο από τα Χανιά.
Εκεί περίμεναν καλά κρυμμένοι και οι αστυνομικοί. Μόλις έφτασε στο σημείο ο 34χρονος, τότε επενέβησαν και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι δύο έμποροι, είχαν ήδη συλληφθεί.
Της επ' αυτοφώρω σύλληψης ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του 34χρονου συλληφθέντα, όπου εντοπίστηκε η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο κιλών περίπου. Ενώ στην κατοχή του 31χρονου, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.500 χιλιάδων ευρώ, το οποίο προερχόταν από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Η έρευνα συνεχίστηκε λίγο αργότερα και σε δύο σπίτια, τα οποία ανήκουν στον 31χρονο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κεραμιωτών και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περάματος του δήμου Γεροποτάμου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ακόμη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 21,5 γραμμαρίων περίπου και είκοσι έξι πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια διαμετρήματος 380 AUTO.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails