Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Εξαρση ζωοκλοπών εν όψει Χριστουγέννων!


Παραλίγο οικονομική καταστροφή για μια 31χρονη κτηνοτρόφο από το χωριό Χαρασσό, η οποία είδε τους ζωοκλέφτες να αδειάζουν το ποιμνιοστάσιό της μέσα σε ελάχιστη ώρα.
Η 31χρονη το βράδυ της Τετάρτης, έφυγε από το ποιμνιοστάσιο που κατέχει και πήγε σπίτι της, ήρεμη ότι και τα 404 πρόβατα και αρνιά που έχει βρίσκονταν μέσα σε αυτό.
Την επομένη όμως το πρωί, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού όλα τα ζώα είχαν κάνει φτερά.
’γνωστοι δράστες κατάφεραν να της αδειάσουν τις εγκαταστάσεις. Αφού παραβίασαν την περίφραξη του στάβλου, φόρτωσαν τα πρόβατα - αξίας περίπου 25.000 ευρώ- και εξαφανίστηκαν, χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.
Η ιδιοκτήτρια, όταν διαπίστωσε την καταστροφή, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν άμεσα ολονύκτιες έρευνες μαζί με τη βοήθεια της γυναίκας, οι οποίες έφεραν αποτέλεσμα, αφού χθες το πρωί, γύρω στις 11.15 π.μ. τα εντόπισαν στην περιοχή του Καλού Χωριού Πεδιάδος.
Από την καταμέτρηση που έγινε προέκυψε ότι πρόκειται για τα 254 πρόβατα και τα 150 αρνιά, που είχαν κλαπεί από το Χαρασσό και τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Βέβαια οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, προκειμένου να βρεθούν και οι δράστες της συγκεκριμένης ζωοκλοπής, η οποία αποτελεί ένα μόλις κρούσμα από αυτά που γίνονται καθημερινά και στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, έχοντας τρομοκρατήσει τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails