Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Κτηνοτρόφος κατά του αντιδημάρχου με την μαγκούρα!


Του Θάνου Περβολαράκη
Σε “ρινγκ” μετατράπηκε η πλατεία χωριού της Μεσαράς όπου νεαρός κάτοικος ξυλοφόρτωσε αντιδήμαρχο της περιοχής επειδή δεν συνεχίστηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τα συνεργεία του δήμου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι με θύμα τον αντιδήμαρχο του δήμου Κόφινα Γιώργο Σκλάβο, ο οποίος και μήνυσε τον 30χρονο ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους του χωριού, ο αντιδήμαρχος δέχτηκε αναίτια επίθεση από τον νεαρό κτηνοτρόφο, ο οποίος και χρησιμοποίησε την ποιμαντική του ράβδο κατά του κ. Σκλάβου, τον οποίο στη συνέχεια και εξύβρισε.
Όπως έγινε γνωστό από τους κατοίκους του χωριού, το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι στα χέρια και στα πόδια, ενώ έσπασε και το ρολόι που φορούσε.
Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκε βλάβη σε ένα μηχάνημα που έκανε ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή με αποτέλεσμα το τεχνικό τμήμα του δήμου Κόφινα να διακόψει προσωρινά τις εργασίες του.
Μάλιστα, ο οδηγός του μηχανήματος που παρουσίασε τη βλάβη φέρεται και ο ίδιος να δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα.
Ο αντιδήμαρχος κλήθηκε να ηρεμήσει τα πνεύματα και γι αυτό το λόγο πήγε στο χωριό για να δε τι συμβαίνει, έχοντας προηγουμένως μιλήσει με το δήμαρχο για όλα όσα είχαν προηγηθεί.
Έτσι λοιπόν ο κ. Σκλάβος φτάνοντας -όπως αναφέρουν οι κάτοικοι- στο σημείο είδε συγκεντρωμένα άτομα και εμφανώς εξαγριωμένα. Τους είπε ότι λόγω της βλάβης οι εργασίες θα συνεχιστούν την επόμενη ημέρα. Οι κάτοικοι φαίνεται να συμφώνησαν και η κατάσταση εκτονώθηκε προς στιγμήν.
Φτάνοντας στην πλατεία του χωριού ο ίδιος για να μιλήσει με τους κατοίκους άκουσε να τον βρίζουν χρησιμοποιώντας ακατονόμαστες εκφράσεις.
Τότε ο 30χρονος που αναζητείται τον πλησίασε σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού και με τη ράβδο που κρατούσε, άρχισε να τον χτυπάει.
Όλοι πάγωσαν στη θέα της αδικαιολόγητης επίθεσης. Ο κ. Σκλάβος για να προφυλαχθεί έβαλε το χέρι του με αποτέλεσμα να σπάσει το ρολόι του.
Μη μπορώντας και ο ίδιος να καταλάβει τι έχει συμβεί, προσπαθούσε να προφυλαχθεί από τον εξαγριωμένο νεαρό κάτοικο του χωριού, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρισκόταν στο σημείο όπου εκτελούνταν οι εργασίες και είχε ακούσει ότι λόγω της βλάβης του μηχανήματος, οι εργασίες επρόκειτο να συνεχιστούν την επόμενη ημέρα.
Τελικά οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση προστατεύοντας τον αντιδήμαρχο από τις μαγκουριές. Εκείνος έχοντας χτυπηθεί ευτυχώς ελαφριά στο χέρι, μπήκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε από το χωριό, ενώ την επομένη ημέρα υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Μετά την υποβολή της μήνυσης αστυνομικοί αναζητούσαν πριν λήξει το αυτόφωρο τον νεαρό δράστη, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails