Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Ανάσα σε άπορες οικογένειες απο την Ν. ΗρακλείουΗ Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου συνεχίζει να παρέχει στήριξη στις άπορες οικογένειες του Νομού μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», ένα όραμα της Νομαρχιακής Αρχής, που έγινε πράξη από τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη Ηλιάκη.
Στα πλαίσια αυτά, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποιείται νέα διανομή τροφίμων τη Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 από τις 09:00 έως τις 14:00 στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» που βρίσκεται στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη). Πρόκειται για την όγδοη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποιείται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μιας δράσης που στοχεύει να καλύψει τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης άπορων οικογενειών με μακροπρόθεσμο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και ανήκει στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.
Δικαιούχοι είναι τα άτομα που έχουν εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Ηρακλείου και παρέλαβαν τρόφιμα κατά τις προηγούμενες διανομές. Προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Νομαρχίας Ηρακλείου και θα πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails