Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Εδωσαν «έκσταση» στο μωρό τους!


Νεαρό ζευγάρι από τη Μελβούρνη μπέρδεψε τα χάπια.
'Εδωσαν κατά λάθος ναρκωτικό «έκσταση» στο 10 εβδομάδων μωρό τους, αλλά τη γλίτωσαν, όπως φαίνεται, φτηνά. Πρόκειται για νεαρό ζευγάρι από τη Μελβούρνη που, ενώ έκαναν στην αρχή του χρόνου διακοπές στη Βόρεια Κουινσλάδη, μπέρδεψαν τα φάρμακα του μωρού με τα χαπάκια «έκστασης» που έκρυψαν στο ίδιο κουτί, με αποτέλεσμα το νήπιο να πάθει κρίση, να σταματήσει για λίγο η καρδιά του και να μπει σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή του.
Ο δικαστής, ο οποίος έδωσε εντολή να μην δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, τούς καταδίκασε σε έξι μηνών φυλάκιση με αναστολή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τιμωρήθηκαν ήδη αρκετά.
«Οι τύψεις και η κατακραυγή της κοινωνίας δεν μπορούν να συγκριθούν με οποιαδήποτε τιμωρία μπορώ ή θέλω να σάς επιβάλλω» .
Οι ίδιοι, σε επιστολή προς το δικαστή, εξέφρασαν την μετάνοιά τους για ό,τι συνέβη και υπογράμμισαν ότι η τραυματική αυτή εμπειρία, τους έκανε καλύτερους γονείς.
Να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα περιμένει το δεύτερο παιδί τους τον Φλεβάρη και το ζευγάρι παρακολουθείται από ειδικούς που τους εξετάζουν για χρήση ουσιών δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails