Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Κωλοτούμπα ο Καρατζαφέρης για τον Παπούλια


Τη κατηγορηματική του διαβεβαίωση ότι ο ΛΑΟΣ θα στηρίξει την επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια διατύπωσε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπαναχωρώντας έτσι από την πρόταση που είχε απευθύνει στη ΝΔ να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες με αφορμή την προεδρική εκλογή. Ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε και την αλλαγή σκυτάλης στη ΝΔ, λέγοντας ότι «συνεννοείται καλύτερα» με τον κ. Σαμαρά, απ' ό,τι με την κ. Μπακογιάννη ή τον κ. Καραμανλή.
«Ελπίζω», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, «ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ξεχάσει τον λόγο για τον οποίο έριξε την κυβέρνηση το 1993 και θα εξακολουθήσει να μάχεται για τα εθνικά θέματα».
Ερωτηθείς για τον Κάρολο Παπούλια, διαβεβαίωσε ότι «θα είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα επόμενα 6 Χριστούγεννα» και σχολίασε ότι «τόσο άξιο πρόεδρο δύσκολα θα ξαναβρούμε».
Πηγή:Τα Νέα SofosCrete: Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτός δεν έκανε πριν λίγες μέρες πρόταση στην Νέα Δημοκρατία να μην στηρίξουν τον Παπούλια και να πάνε σε εκλογές; Τώρα είδε ότι δεν τον παίρνει και κάνει πίσω; Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο κωλοτούμπας είναι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails