Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Νεκρός στον Πειραιά Ηρακλειώτης φαντάρος


Τραγωδία χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με 24χρονο φαντάρο από το Ηράκλειο. Τον άτυχο νέο ανέσυραν νεκρό δύτες που επιχείρησαν στα θολά νερά του λιμανιού. Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές ο 24χρονος μαζί με ένα φίλο του επίσης φαντάρο, μετέβησαν χθες νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να παραλάβουν από το πλοίο της γραμμής ένα δέμα.
Κατά μία άλλη εκδοχή ο φίλος του είχε ξεχάσει την στολή του και πήγαν παρέα για να την παραλάβουν. Οι δύο νέοι νωρίτερα διασκέδαζαν και φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Κάποια στιγμή ο 24χρονος θέλησε να κάνει τη φυσική του ανάγκη. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα και όπως λένε οι πληροφορίες του το σώμα του βούλιαξε αμέσως.
Ο φίλος του μόλις αντιλήφθηκε το σκηνικό έπεσε στα παγωμένα νερά για να βοηθήσει τον 24χρονο, όμως δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Σοκαρισμένος κάλεσε σε βοήθεια και λίγο αργότερα κινητοποιήθηκαν δύτες του Λιμενικού.
Η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου φαντάρου αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα οπότε και θα προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου. Οι λιμενικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να παραπάτησε ή να ζαλίστηκε και να έπεσε στο νερό.
Ωστόσο άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανέφεραν στην «Π» ότι ήταν δεινός κολυμβητής. Μία άλλη εκδοχή είναι ο 24χρονος να υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο, γι’ αυτό και όταν έπεσε στο νερό, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η είδηση του πρόωρου χαμού του 24χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails