Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Δύο σπίτια-οπλοστάσια ανακαλύφτηκαν στα Χανιά!


Δύο σπίτια - οπλοστάσια εντοπίστηκαν στα Χανιά, όταν οι ιδιοκτήτες τους έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα.
Οι άσκοποι πυροβολισμοί από σπίτι στα Χανιά κινητοποίησαν τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της οικίας καθώς βρήκαν στην κάτοχή του όπλα και φυσίγγια. Συγκεκριμένα, στην έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε συνεργασία με άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ενα πιστόλι 9mm μάρκας CLOCK μετά γεμιστήρας περιέχουσας 15 πλήρη ενεργά φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, μία γεμιστήρα ανωτέρω πιστολίου με 15 ενεργά φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, μία γεμιστήρα ανωτέρω πιστολίου με 30 πλήρη φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, 29 πλήρη φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος και μία πλαστική συσκευασία με είδη καθαρισμού πυροβόλου όπλου.
Επίσης, σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 45 κενοί κάλυκες διαμετρήματος 9 mm και 1 μονόκαννο κυνηγετικό όπλο εκ μετατροπής μάρκας LITHGON διαμετρήματος 0,32 με γεμιστήρα χωρητικότητας 8 φυσιγγίων αντί του επιτρεπτού τριών 3, νόμιμα κατεχόμενο, "το οποίο", σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, "βρέθηκε σε χώρο που δεν πληρούσε τα εχέγγυα ασφαλούς φύλαξης, μία κυνηγετική καραμπίνα μάρκας BENELI διαμετρήματος 12 cal και μία 1 ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου με μήκος λάμας 24 εκατοστά μετά κολεού της. Ακόμη σε προαύλιο χώρο της οικάς του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρείς κενοί κάλυκες πυροβόλου όπλου-πιστολίου διαμετρήματος 9mm. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση.
Εξάλλου στις 2.10 τα ξημερώματα σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός, διότι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης έγινε ρήψη άσκοπων πυροβολισμών από την οικία του.
Ακολούθησε στις 11.15 το πρωί έρευνα στο σπίτι του ίδιου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: μία εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα Ιταλικής προέλευσης μάρκας F.LL. PIETA , διαμ. 12cal, 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου διαμ 12 caΙ και 8 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου διαμ 9mm.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

4 σχόλια:

 1. Το πολυβόλο και τα άλλα που τα βρήκανε;
  Μου φαίνετε ότι βάζουμε φωτογραφίες στα κουτουρού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η φωτογραφία φυσικά και είναι αρχείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σκεφτήτε να με "βουτήξουν" το Πάσχα για τίποτα κροτίδες και να πέσουν τίποτα φώτο από το αρχείο. Θα τα γλυτώσω τα ισόβια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν το ξερα οτι εγινα και δικαστηριο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails