Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Πάνω από ένα 1 εκατ. ευρώ ο μαραθώνιος του ΣΚΑΪ


Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και της UNICEF για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής. Μόνο από τα τηλεφωνήματα και τα SMS των πολιτών τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 1,1 εκατ. ευρώ.
Το Μαραθώνιο Αλληλεγγύης συντονίζουν ο Άρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη μαζί με όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ.
Ακόμα, το Μαραθώνιο στηρίζουν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμό σε Αθήνα και Περιφέρεια, καθώς και τραγουδιστές, ηθοποιοί, άνθρωποι των γραμμάτων, πολιτικοί, μαθητές σχολείων και φοιτητές, που καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περνούν από το Ζάππειο, όπου πραγματοποιείται ο Μαραθώνιος.
Μήνυμα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής απέστειλε τη Δευτέρα 25/1 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αναφερόμενος στο Μαραθώνιο του ΣΚΑΪ και της UNICEF. "Είναι χρέος όλων μας να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε σε έναν πολύπαθο λαό που υπέφερε από φτώχεια, πολιτική αστάθεια, δημοκρατικό έλλειμμα και διεθνή εγκατάλειψη" επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος προσέφερε το πρώτο του φλάουτο, με το οποίο συνέθεσε τη «Συννεφούλα» και ο Γιώργος Νταλάρας το πρώτο του μπουζούκι.
Πηγή:Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails