Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Bόμβα σε αυτοκίνητο στον Καλοχωραφίτη στο Τυμπάκι


Από τα κρεβάτια τους πετάχτηκαν χθες τα ξημερώματα οι κάτοικοι του χωριού Καλοχωραφίτης του δήμου Τυμπακίου από τον ισχυρό θόρυβο που προκάλεσε η έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο κατοίκου του μικρού χωριού της Μεσαράς.
Η έκρηξη που αναστάτωσε τους κατοίκους του Καλοχωραφίτη σημειώθηκε στις 3 το πρωί. Όπως διαπίστωσε ο πυροτεχνουργός της ΕΛΑΣ που κλήθηκε και μετέβη στο σημείο άγνωστοι είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα τύπου κλούβα ενός 30χρονου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητο του, στο σημείο του οδηγού και οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι του, λίγα μέτρα από το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του. Ο ίδιος ασχολείται με την γεωργία, έχει θερμοκήπια και κουνέλια στην περιοχή.
Στους αστυνομικούς που κατέθεσε ανέφερε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έκανε, τονίζοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν. Ωστόσο, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών κινείται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μπορεί να έχουμε στη διάθεσή μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι θα ήταν ικανοί και για ποιους λόγους να τοποθετήσουν βόμβα στο αυτοκίνητο αυτού του ανθρώπου, όμως είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που γίνεται για να οδηγηθούν κάποιοι στη Δικαιοσύνη»...
Πηγή: Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails