Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα στην Νέα Δημοκρατία..


Ξεκάθαρο μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματός του -και ιδίως προς την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη- έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει την εσωστρέφεια «που στο παρελθόν έπνιξε τη Νέα Δημοκρατία». Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα, εν όψει και του έκτακτου συνεδρίου που προγραμματίζεται, ενώ διαχώρισε τη θέση του κόμματός του από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τον εκλογικό νόμο, τους μετανάστες και τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Παράλληλα απηύθυνε ηχηρή προειδοποίηση προς τους επίδοξους επικριτές της ηγεσίες του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να ανεχθεί «διαβρωτική εσωτερική γκρίνια».
«Δεν εκλέχθηκα για να τηρώ "εύθραυστες ισορροπίες". Δεν χρωστάω τίποτε σε κανένα. Το μόνο μου χρέος είναι απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Νεοδημοκρατών που ήλθαν και ψήφισαν, αφού περίμεναν ώρες στην ουρά», είπε ο κ. Σαμαράς ενώ απάντησε ευθέως –χωρίς όμως να τον κατονομάσει- και στην πρόταση που είχε διατυπώσει ο Κων. Μητσοτάκης για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, χαρακτηρίζοντάς την «εξωθεσμική λύση που απαξιώνει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».
«Ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι απέναντι. Είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εδώ μέσα», τόνισε.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4556873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails