Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες


Αμετακίνητοι στα μπλόκα τους παραμένουν οι αγρότες, εκφράζοντας πλέον εννιά αιτήματα προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μάλιστα, οι αγρότες από το μπλόκο των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών αποφάσισαν να μην επιτρέπουν ούτε τη διέλευση των αυτοκινήτων από και προς το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Αναλυτικότερα, τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, εκφράζοντας παράλληλα εννέα κοινά αιτήματα αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από είκοσι μπλόκα, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αγκιστρο Σερρών, κοντά στον Προμαχώνα, με πρωτοβουλία των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών.
Αντίστοιχα, την παραμονή τους στα μπλόκα είχαν αποφασίσει νωρίτερα οι εκπρόσωποι 14 μπλόκων του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου.
Στο μπλόκο του Προμαχώνα, μέχρι πρότινος η διέλευση για τα αυτοκίνητα οχήματα και τα λεωφορεία ήταν ελεύθερη. Ήδη από το πρωί της Κυριακής, που παραμένει κλειστός ο συνοριακός σταθμός, έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από φορτηγά.
Διαβάστε τα αιτήματα των αγροτών εδώ: κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails