Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Εκπτώσεις όλο το χρόνο για πολύτεκνες οικογένειες στο Ηράκλειο!


Σε μια πολύ σημαντική κοινωνική αλλά και οικονομική προσφορά πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, που αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά τους χιλιάδες πολύτεκνους του νομού μας. Όπως επιβεβαιώνει στην «Τ» τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μανόλης Κουμαντάκης όσο και ο πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων του νομού μας κ. Γιώργος Παρασύρης, μέσα στον επόμενο μήνα πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα η μεγάλη προσφορά προς τις πολύτεκνες οικογένειες που θα απολαμβάνουν εκπτώσεις επί των τιμών από τα καταστήματα του Ηρακλείου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου! Στην παρούσα στιγμή το σημαντικό αυτό θέμα βρίσκεται στη φάση… διαβούλευσης μεταξύ των δυο φορέων.
Συγκεκριμένα πρόσφατα συστήθηκε μια τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη από δυο μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου και δυο μέλη από τους πολύτεκνους, η οποία και έχει πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίαση, όπου το ζήτημα έχει θετική έκβαση. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εμπόρων κ. Μανόλης Κουμαντάκης με την κίνηση αυτή αναμένεται να ενισχυθεί τόσο σε οικονομικό όσο και κοινωνικό επίπεδο η πολύτεκνη οικογένεια, η οποία θα έχει την ευκαιρία να ψωνίζει από τα καταστήματα - μέλη του Εμπορικού Συλλόγου με αξιοσημείωτο ποσοστό έκπτωσης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου που θα φτάνει ακόμα και το 15%.
Παράλληλα αναμένεται να ενισχυθεί οικονομικά και η τοπική οικονομία από την κίνηση αυτή σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση την έχει «γονατίσει», μετά τη δραστική περικοπή της κατανάλωσης από τα νοικοκυριά.
«Υπάρχει και άλλη μια διάσταση εκτός της ενίσχυσης των πολύτεκνων οικογενειών. Τα χρήματα θα μένουν στην τοπική αγορά, δεν θα φεύγουν από την οικονομία της Κρήτης μέσω των πολυεθνικών εταιριών και των πολυκαταστημάτων. Με την ενέργεια αυτή σίγουρα κατά ένα ποσοστό θα ανακόψουμε τη δραστηριότητά τους, ο στόχος είναι να καταφέρουμε τη λεγόμενη αλληλοεπίδραση με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγει για την τοπική μας κοινωνία».
Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος των πολύτεκνων στο Ηράκλειο κ. Γιώργος Παρασύρης τονίζει ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που πολύ σύντομα πρόκειται να υλοποιηθεί.
«Η πρόταση προήλθε από εμάς και έγινε αποδεκτή από τον Εμπορικό Σύλλογο. Έτσι πρόσφατα συστάθηκε και από τις δυο πλευρές η συγκεκριμένη επιτροπή και προχωράμε προς την υλοποίηση του στόχου. Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε από κοινού τις επίσημες ανακοινώσεις, που σίγουρα θα ανακουφίσουν οικονομικά και τις πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και τα ντόπια καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου», επισημαίνει ο κ. Παρασύρης.
Πηγή:Τόλμη
SofosCrete: Μακάρι να γίνει πράξη αυτή η σκέψη. Μια καλή ιδέα μετά από καιρό.. Ελπίζω πάντως να είναι γενναία έκπτωση, από 15% και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails