Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Στο πρότυπο της Εγνατία η ΚΡΗΤΗ ΑΕ για το οδικο δικτύο της Κρήτης


Τη δημιουργία μιας Ανώνυμης Εταιρείας, ανάλογης της Εγνατίας Οδού Α.Ε., με την επωνυμία Κρήτη Α.Ε., η οποία με δικά της διαχειριστικά εργαλεία, συγκεντρωμένες υπηρεσίες και αξιοποίηση του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού του νησιού θα κινηθεί προς την ισομερή ανάπτυξη του οδικού δικτύου σε όλους τους νομούς της Κρήτης, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή ο κ. Ρέππας τόνισε ότι η υλοποίηση ενός αξιόπιστου, ασφαλούς, σύγχρονου οδικού δικτύου στην Κρήτη αποτελεί βασική επιλογή της κυβέρνησης .
Όπως ανέφερε ο υπουργός, σήμερα παρουσιάζονται αποκλίσεις, λόγω ανομοιογένειας τεχνικών προδιαγραφών, διάσταση και διάσπαση υπηρεσιών και γενικότερα έλλειψη συντονισμού στα οδικά έργα στη Μεγαλόνησο.
Αυτή τη στιγμή εκπονείται ένα συνολικό πρόγραμμα για το οδικό δίκτυο, διότι, όπως εξήγησε ο υπουργός δεν είναι μόνο ο βόρειος, αλλά και ο νότιος άξονας και οι κάθετοι.
Πηγή:2810.gr
SofosCrete: Μόνο που στην Εγνατία έχει διόδια, και όπως καταλαβαίνω θα έχει και εδώ αφού θα παραχωρήσουν το οδικό δίκτυο σε ιδιώτες.. Να δω διόδια έξω από τους 4 νομούς του νησιού και τι στον κόσμο.. Θα γελάσουμε πολύ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails