Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Συλλήψεις για χασίς στο Ηράκλειο


Οι έλεγχοι των ανδρών της αστυνομίας είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ανδρών.
Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, με τα συγκεκριμένα άτομα να πέφτουν στη «φάκα», έπειτα από έλεγχο που τους διενεργήθηκε.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Μυρτιάς. Εκεί αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, συνέλαβαν έναν 28χρονο, γιατί σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 6,1 γραμμαρίων.
Λίγες ώρες αργότερα στην πόλη του Ηρακλείου αυτήν τη φορά συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα, γιατί σε επιχειρούμενο έλεγχο πέταξαν στο έδαφος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 9,3 γραμμαρίων.
Σε αυτήν την περίπτωση τον έλεγχο πραγματοποίησαν αστυνομικοί - δικυκλιστές της ομάδας «Ζ».
Ηρωίνη
Παράλληλα, στη σύλληψη δύο ανδρών, 40 και 41 ετών, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή του Ταύρου.
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηρωίνη βάρους 552 γραμμαρίων, δύο ΙΧ αυτοκίνητα -ως μέσα χρησιμοποιούμενα για τη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών-, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα -ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση της ηρωίνης-, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ - ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails