Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Πούλησαν οι «πράσινοι» τους αγρότες της Κρήτης!


Πίκρα και απογοήτευση κυριαρχεί τώρα μεταξύ των αγροτών λόγω της απουσίας πολιτικών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων ακόμα και κάποιων από τους επικεφαλής συνεταιριστικών οργανώσεων από το χθεσινό συλλαλητήριο!
Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν που «πρωτοστατούσαν» στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ιδιαιτέρως τις περσινές. Δεν έχαναν την ευκαιρία να φλυαρούν σε τηλεοπτικά παράθυρα και να φωτογραφίζονται δακρυσμένοι μέσα σε «σύννεφα» από χημικά, κυρίως πέρυσι στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν αλύπητα τους αγρότες που είχαν πάει εκεί για να διεκδικήσουν το κόπο τους.
Χθες οι συγκεκριμένοι παράγοντες έλαμψαν δια της απουσίας τους, προφανώς επειδή τα προβλήματα των αγροτών λύθηκαν ως διά…μαγείας μετά την αλλαγή της κυβέρνησης. Ορισμένοι μάλιστα έκαναν ακόμα και…μποϋκοτάζ στο αγροτικό συλλαλητήριο με σκοπό να μην έχει κόσμο. Πράγματι, το συλλαλητήριο χθες ήταν υποτονικό και πολύ σύντομο.
Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στο συλλαλητήριο και τι συζητήθηκε εδώ: http://www.patris.gr/articles/172925/108868
SofosCrete: Ακόμα να καταλάβετε ότι σε πολιτικούς και φανατισμένους οπαδούς κομμάτων δεν μπορείτε να στηρίζεστε; Πόσες φορές πρέπει να την πάθετε…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails