Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

Θρίλερ με την εξαφάνιση 20χρονης από το Ρέθυμνο


Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς μιας 20χρονης κοπέλας από το Ρέθυμνο η οποία αναζητείται από χθες το μεσημέρι οπότε κι έφυγε από το σπίτι της για να πάει να αγοράσει φάρμακα από κάποιο φαρμακείο.
Το νεαρό κορίτσι που είναι φοιτήτρια σε πανεπιστημιακή σχολή του Ηρακλείου κατάγεται από την Ασή Γωνιά και όπως είπε στην οικογένειά της θα πήγαινε στην Επισκοπή σε φαρμακείο που εφημέρευε.
Οι ώρες περνούσαν και η νεαρή Ρεθυμνιώτισσα δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της. Ο αδερφός της πήγε στην Επισκοπή για να την αναζητήσει, όμως δεν την βρήκε εκεί.
Η αγωνία όλων κορυφώθηκε όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην εθνική οδό Ηρακλείου Χανίων στο ύψος του Πετρέ.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα, όμως παρά τις έρευνες που έγιναν στην περιοχή και σε μεγάλη ακτίνα η 20χρονη δεν βρέθηκε.
Σύμφωνα με το λιμενάρχη Ρεθύμνου, στις έρευνες που έγιναν και από θαλάσσης συμμετείχαν και σκάφη του Λ.Σ από το Ρέθυμνο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες διακόπηκαν με τη δύση του ήλιου και θα συνεχιστούν και πάλι το πρωί.
Οι γονείς απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails