Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Το τοπικό ντέρμπι της Πάφου μεταξύ της Α.Ε Πάφου και του ΑΠΟΠ Κινύρας…


Το πρώτο μου ματς παρακολούθησα σήμερα στην Κύπρο, ήταν το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Πάφου και του ΑΠΟΠ Κινύρας. Η Πάφος αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια με 3-2 σε ένα ματς με πάρα πολλές φάσεις, 2 πέναλτι και αντιδράσεις για την διαιτησία.
Καταρχήν μου έκανε άσχημη εντύπωση η τιμή του εισιτηρίου (17 ευρώ) αν και νομίζω ότι παίζει ρόλο το ότι πήγα στην μοναδική σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 1500 άτομα και ανάμεσα τους υπήρχε πολύ πιτσιρικαρία που είναι θετικό.
Κερκίδα οργανωμένων είχαν κάνει καμιά 80αριά πιτσιρικάδες με «ρεπερτόριο» μιξ από διάφορες ομάδες αλλά μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλοί(σύντομα θα σηκώσω και βίντεο).
Το ματς είχε πολύ ένταση και νεύρα με τον διαιτητή να ευνοεί τον ΑΠΟΠ Κινύρας αλλά στο τέλος η Πάφος πανηγύρισε την νίκη.
Είδα και «παλιούς γνώριμους» βέβαια, κάποιους τους είχα δει πρόσφατα(Βεθαρες , το ίδιο μαχητικός αν και με λιγότερη φυσική κατάσταση από τότε που έπαιζε στον ΟΦΗ, Ντιαλο, ο γνωστός τρεχαλατζής χωρίς να ξέρει ιδιαίτερη μπάλα επιθετικός και προπονητή τον Κωφίδη) ένας όμως με εξέπληξε που παίζει ακόμα μπάλα… Είναι ο γνωστός νομίζω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους Ισμαήλ Μπα που έπαιζε στην Ξάνθη αν δεν κάνω λάθος. Πίστευα ότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά αυτός εξακολουθεί τρέχει σας πιτσιρικάς. Όλοι αυτοί έπαιζαν στην ΑΕ Πάφος. Από τον ΑΠΟΠ Κινύρας δεν ήξερα κανένα αν και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το 11..άνετα παίζει στην Ελλάδα.
Αυτά.. Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη ομάδα που θα δω θα είναι η ΑΕΛ Λεμεσού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails