Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Ήρωας! Έριξε το αεροπλάνο του στην εφορία!


Ενα μικρό αεροπλάνο έριξε ένας άνδρας πάνω σε κτηριακό συγκρότημα που στεγάζονται υπηρεσίες της εφορίας στο Οστιν του Τέξας, καθώς όπως πιθανολογείται ήταν εξοργισμένος με τις Αρχές.
Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο τραυματισμένοι μετά τη συντριβή του μικρού αεροπλάνου στο κτήριο, ενώ ο πιλότος ανασύρθηκε νεκρός.
Η συντριβή του αεροπλάνου προκάλεσε πυρκαγιά στο στο επταόροφο κτήριο. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύει κάποιος πως υπάρχει κάποια σχέση με την τρομοκρατία.
Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι δράστης της επίθεσης ήταν ο Τζόζεφ Άντριου Στακ. Ήταν πιθανώς "μία εσκεμμένη επίθεση από ένα άτομο που έδρασε μόνο του", δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Όστιν, Αρτ Ακεβέδο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να γίνουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες.
Οι Αρχές διερευνούν σε σχέση με την υπόθεση αυτή, ένα σημείωμα που άφησε στο Ίντερνετ κάποιο άτομο που υπογράφει ως "Τζο Στακ", περιγράφοντας προβλήματα που είχε με την Εσωτερική Υπηρεσία Φορολογίας.
"Λοιπόν, κύριε Μεγάλε Αδελφέ της Εσωτερικής Υπηρεσίας Φορολογίας, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό: πάρε κομμάτια από τη σάρκα μου και κοιμήσου καλά", ανέφερε ο "Τζο Στακ" στο σημείωμα στο Ίντερνετ, που είχε ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου.
Ωστόσο είναι δύσκολο να εξακριβωθεί η ταυτότητα του "Τζο Στακ" και η σχέση του με το δράστη της επίθεσης στο Οστιν. Ο συντάκτης του σημειώματος πάντως αναφέρεται σε προβλήματα που είχε με την εφορία.
Το CNN μετέδωσε πως ο πιλότος είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του στο Όστιν, πριν οδηγήσει το μικρό αεροπλάνο στο κτήριο όπου στεγάζονται και υπηρεσίες της εφορίας.
Το μικρό αεροπλάνο, ένα μονοκινητήριο Πάιπερ Τσερόκι, απογειώθηκε από ένα αεροδρόμιο κοντά στο Τζορτζτάουν και πετούσε σε συνθήκες που δεν επιβάλλουν στον πιλότο να είναι σε επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Πηγή:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails