Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Άτυχος - υπερτυχερός του λόττο βρέθηκε νεκρός


Βοηθός οδηγού νταλίκας, που κέρδισε 17 εκατ. δολάρια το 2006 στο λόττο, βρέθηκε νεκρός, θαμμένος σε μία αυλή στη Φλόριντα.
Ο Αμπραάμ Σέξπιρ, αγνοούνταν εδώ και εννέα μήνες, αφού κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που ήθελαν τα χρήματά του. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία αλλά δεν έχουν ακόμη συλλάβει κανέναν.
Το πτώμα του βρέθηκε την Παρασκευή, στο σπίτι του συντρόφου της Ντόρις Ντόνεγκαν Μούρ, μιας φίλης του θύματος, που φαίνεται ότι τον είχε προσεγγίσει για τα χρήματά του. Τα αρχεία ακινήτων εμφανίζουν πως η εταιρεία της, American Medical Professionals, αγόρασε το σπίτι του Αμπραάμ Σέξπιρ έναντι 655.000 δολαρίων πριν από ένα χρόνο.
Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η ίδια τον βοήθησε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση και έδωσε στον εαυτό της τη δυνατότητα να υπογράψει για τα χρήματα. Στη συνέχεια απέσπασε 1 εκατομμύριο δολάρια και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο κ. Σέξπιρ της έδωσε τα μετρητά, ως δώρο. Με αυτά αγόρασε ένα Hummer, ένα Corvette και ένα φορτηγό και πήγε διακοπές.
Ο κ. Σέξπιρ κέρδισε 17 εκατ. δολάρια στο λόττο το 2006 αλλά έκτοτε ευχόταν συχνά να μην είχε κερδίσει ποτέ. Ο αδερφός του “άτυχου νικητή”, Robert Brown δήλωσε στο BBC: "Θα ήμουν καλύτερα πάμπτωχος. Μου το έλεγε αυτό συχνά αυτό".
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails