Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Διεθνής γιορτή σκι στα Χανιά


Μεγάλη διεθνή γιορτή διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων το τριήμερο 12,13 και 14 Μαρτίου 2010, στα Λευκά Ορη, όπου θα γίνει η 4η Πανελλήνια Συνάντηση φίλων του ορειβατικού σκι και της χιονοδρομίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης και με τη συμμετοχή Γάλλων παγκόσμιων πρωταθλητών του ορειβατικού σκι. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλύτεροι Έλληνες σκιέρ από τη βόρεια Ελλάδα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσια κρητική φιλοξενία στον Ομαλό, διαβίωση και διανυκτερεύσεις στα καταφύγια Καλλέργη, Σβουριχτής και Ταύρης, διάσχιση των συμμετεχόντων από τον Ομαλό μέχρι τ' Ασκύφου με ορειβατικά σκι. Μαζί με τους Γάλλους θα ταξιδέψει και οπερατέρ για λογαριασμό μεγάλου περιοδικού για να καταγράψει όλη την εκδήλωση και την προσπάθεια των αθλητών στα νοτιότερα βουνά της Ευρώπης".
Το ορειβατικό σκι κερδίζει συνεχώς καινούργιους φίλους, όσοι το επιχειρούν βαδίζουν στο ξεχιόνιστο τοπίο με τα σκι στη πλάτη και όπου υπάρχει αρκετό χιόνι τα χρησιμοποιούν. Αυτό σε μια διαδρομή μπορεί να γίνει πολλές φορές (λίγο πεζοπορία - λίγο χιονοδρομία).
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails