Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Το λάθος προφυλακτικό μετατρέπει το σεξ σε μαρτύριο


Άντρες προσοχή: εάν το προφυλακτικό που χρησιμοποιείτε δεν σας ταιριάζει, όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψει εντελώς την ερωτική επαφή, αλλά και να σας οδηγήσει στο σεξ χωρίς προφυλάξεις και στις λοιμώξεις του πέους!
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης που έδειξε ότι η χρήση λάθος προφυλακτικού μετατρέπει το σεξ από απόλαυση σε αληθινό μαρτύριο.
Την μελέτη πραγματοποίησε ομάδα επιστημόνων από το Κολέγιο Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, οι οποίοι επιστράτευσαν (μέσω Ίντερνετ και αγγελιών σε εφημερίδες) 436 συστηματικούς χρήστες προφυλακτικών, για να διαπιστώσουν τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν τα προφυλακτικά όταν δεν εφαρμόζουν καλά στο πέος.
Οι εθελοντές, που είχαν ηλικία άνω των 18 ετών, συμπλήρωσαν στο διαδίκτυο ειδικά ερωτηματολόγια και οι ερευνητές ανέλυσαν στη συνέχεια τις απαντήσεις τους.
Το πρώτο εύρημά τους ήταν πως σχεδόν ο ένας στους δύο άντρες (το 44,7%) διάλεγαν λάθος προφυλακτικά, με συνέπεια να περνούν τα… πάνδεινα στη διάρκεια του σεξ.
Σε σύγκριση με τους νεαρούς οι οποίοι χρησιμοποιούσαν κατάλληλο για το πέος τους προφυλακτικό, όσοι χρησιμοποιούσαν λάθος προφυλακτικά είχαν:
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.madata.gr/diafora/health/53281.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails