Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Ε όχι και «Σαμαρικός» ο Αυγενάκης..


Γενικά το fimotro το επισκέπτομαι καθημερινά και το έχω σε μια άλφα εκτίμηση. Αλλά είπαμε ρε παιδιά. Θα μας τρελάνετε τελείως; Ο Αυγενάκης «σαμαρικός» βουλευτής; Για να καταλάβετε διαβάστε το ρεπορτάζ τους:

«Επανεμφανίστηκε σήμερα ο Μητσοτάκης. Το ανησυχητικό για τη Ν.Δ. είναι ότι εμφανίστηκε σε Σαμαρικό βουλευτή! Ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη («Δημόσια Διοίκηση ώρα μηδέν και ο Θεός φοβάται το Ελληνικό Κράτος», στη δεξιά φωτό ο βουλευτής-συγγραφέας). Σε όσους τον ρωτούσαν για τον Σαμαρά γελούσε με νόημα. Εκεί... μαζεμένοι οι πολιτικοί συντάκτες δεν μπορούσαν να μην ρωτήσουν για τις εξελίξεις στη Ν.Δ. : "Κύριε πρόεδρε πως τον βλέπετε τον πρόεδρο της Ν.Δ.;" ρωτούσαν. Δεν απαντούσε ο Μητσοτάκης. Μόνο χαμογελούσε. Κάτι θα έχει πάλι στο μυαλό του πάλι ο επίτιμος...»

Εγώ σας παραπέμπω σε ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων όταν ήταν η προεκλογική περίοδος για την προεδρία της Ν.Δ. ( κλικ ). Γενικά εδώ στην Κρήτη έχω ακούσει να τον λένε και «το παιδί του Μητσοτάκη».. είναι δυνατόν δηλαδή να μην πάει στην παρουσίαση βιβλίου του «παιδιού» του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails