Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Διέγνωσαν αμυγδαλίτιδα σ’ ένα παιδί που είχε καρκίνο!


Της Αννας Κωνσταντουλάκη
Το παιδί παρακολουθείται στην Παιδοαιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ ο πατέρας της μικρής, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, είπε στην “Π” ότι ο μόνος λόγος που δεν προχώρησε σε μηνύσεις, ήταν η αγωνία όλης της οικογένειας και το γεγονός ότι προείχε και προέχει η ζωή και η υγεία της
Γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου διέγνωσαν πριν λίγους μήνες αμυγδαλίτιδα, σε 6χρονο κοριτσάκι που έπασχε από νευροβλάστωμα, δηλαδή καρκίνο στα νεφρά και το έστειλαν με αντιβίωση στο σπίτι του!
Το παιδί παρακολουθείται στην Παιδοαιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ ο πατέρας της μικρής, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, είπε στην “Π” ότι ο μόνος λόγος που δεν προχώρησε σε μηνύσεις, ήταν η αγωνία όλης της οικογένειας και το γεγονός ότι προείχε και προέχει η ζωή και η υγεία της.
Ο ίδιος, μας περιέγραψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν την περασμένη άνοιξη.
“Το κοριτσάκι μας ξαφνικά, ένιωσε δυνατό πόνο στην κοιλιά και το πήγαμε στο Βενιζέλειο που είχε εφημερία. Εκεί το εξέτασαν και ειδικευμένος και ειδικευόμενος γιατρός και μας είπαν ότι το παιδί μας πάσχει από αμυγδαλίτιδα, διάγνωση που την έγραψαν, όπως επίσης και τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθήσει. Μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε από το νοσοκομείο και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, κάτι που κάναμε”.
Τα ξημερώματα η μικρή Μ.Β. μεταφέρθηκε και πάλι επειγόντως στο Βενιζέλειο, με αφόρητους πόνους στην κοιλιά κι εκεί εξετάστηκε από άλλη γιατρό που εφημέρευε.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.patris.gr/articles/174201?PHPSESSID=r8eitkv9m1i6khqtjdhh6eavu5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails