Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ με μεγαλομέτοχο του κάτοχο του 20% ερασιτέχνη ΟΦΗ καθώς η μεριά του Βατσινά δεν κατέθεσε της μετοχές για έγκριση όπως είναι νόμιμο.
Αποφασίστηκε η συνέχιση του Δ.Σ. που υπήρχε με την προσθήκη του κ. Αμπαρτζάκη καθώς αποφασίστηκε να οριστεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση.
Όσο αφορά το θέμα με την μεταβίβαση των μετοχών από τον Βατσινά στους νέους μετόχους δεν βρέθηκε ακόμα η χρυσή τομή και ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κουράκης δήλωσε ότι εντός των ημερών θα κατατεθεί μια επιταγή 1,5 εκατομ. ευρώ σε συμβολαιογράφο αποδεκτό και από τις 2 πλευρές και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα που θα έχουν ξεκαθαριστεί τα χρέη της ομάδας που δοθουν στην μεριά Βατσινά τα λεφτά που κάνει να πάρει.
Να θυμίσω ότι η συμφωνία μεταξύ Κουράκη – Βατσινά ήταν ότι τα χρέη ήταν 2,6 εκατομ. ευρώ και ότι θα έπαιρνε 1,5 εκατομ. ευρώ σε δόσεις και ότι χρέη προέκυπταν πάνω από το 2,6 θα εκπίπτει το 1,5 που κάνει να πάρει η πλευρά Βατσινά.
Ακόμα τόνισε ότι τα παραπάνω χρέη που έχουν βρεθεί είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ αν και αυτά δεν τα αναγνωρίζει η πλευρά Βατσινά. Ακόμα τόνισε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ από την μέρα που ανέλαβε μέχρι τώρα έχει βάλει 3 εκατομμύρια ευρώ και σύντομα το λογιστήριο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα δώσει αναλυτικά τα στοιχεία για την φετινή σεζόν, ποιος έχει βάλει λεφτά δηλαδή και που πήγαν.

Το νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ
- Κουράκης
- Μαχλάς
- Λεμπιδάκης
- Ξημέρης
- Βρέντζος
- Δαμιανάκης
- Παπακαλιάτης
- Λεβεντάκης
- Αμπαρτζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails