Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Όλα τα καλά παιδιά..


Λοβέρδος, Αποστολάκη, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Ψαριανός κ.α. συνέφαγαν και μίλησαν εφ' όλης της (αθλητικής και πολιτικής) ύλης!
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
Στην ταβέρνα "Λίκνο της Γεύσης" στον Βύρωνα (Επταλόφου 88 και Βοσπόρου 75) έτρωγε χθες το βράδυ μια δεκαμελής συντροφιά με διακομματικό χρώμα. Ανάμεσά τους ήταν ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός, ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Παταβούκας και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.
Το κοινό χαρακτηριστικό όσων συμμετείχαν στο δείπνο είναι η αγάπη στον αθλητισμό και -των περισσοτέρων- ιδιαίτερα στο μπάσκετ, αλλά αντηλλάγησαν και κουβέντες για την πολιτική κατάσταση, από την οπτική που βλέπει βέβαια ο καθένας τους τα πράγματα, συμφωνώντας πάντως ότι "είναι δύσκολα" και ότι "μέχρι τον Ιούνιο θα κριθούν πολλά για τη χώρα!". Άλλωστε ήταν εκεί "εκπρόσωποι" όλων (πλην του ΚΚΕ) κομμάτων. Του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μια μορφή "συναίνεσης" κι αυτό...
Πηγή: http://press-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_5492.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails