Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Το σεξ και η ηλικία..


Για να μπορείς να την ανάβεις και να τη σβήνεις όποτε θες δεν χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένο αριθμό κεριών στην τούρτα σου. Μάθε την κατάλληλη -για την ηλικία σου- τεχνική και βάλε μπουρλότο στο κρεβάτι σας.
Πόσες καλεσμένες θα έχεις στα γενέθλιά σου; Θα έρχονται μόνες ή καθεμία θα πρέπει να φέρει μαζί και μία τουλάχιστον κολλητή της; Θα είναι πριβέ το πάρτι σου ή ανοιχτό στο κοινό; Μπορεί παρακάτω να μην πάρεις απάντηση σε κανένα από αυτά τα ερωτήματα, αλλά θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις, ώστε -όποια δεκαετία κι αν διανύεις- να φεύγουν όλες ικανοποιημένες από το κρεβάτι σου.
20's: Ακατέργαστη δύναμη
Οι συνομήλικοί σου κάνουν λόγο για πολύ και καλό σεξ. Δεν τους πολυπιστεύεις; Σου το επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας του Harvard Medical School. Ωστόσο, αν η δική σου μηχανή παραμένει μπουκωμένη, ακολούθησε τη συμβουλή της Hilda Hutcherson, συγγραφέως του What Your Mother Never Told You About Sex, κι άλλαξε καύσιμα: «Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες Β, που ευθύνονται για τη μετατροπή των υδατανθράκων σε ενέργεια. Επομένως εντείνουν και την παραγωγή των ορμονών που σχετίζονται με το σεξ». Μην εναποθέτεις όμως στις μπανάνες όλες τις ελπίδες σου, γιατί ναι μεν είναι δραστικές, αλλά δεν κάνουν και θαύματα. «Ενας στους έξι άντρες που διανύουν τη δεκαετία των 20 παρουσιάζει μία μορφή στυτικής δυσλειτουργίας» σου επισημαίνει η Kew-Kim Chew, ειδική σεξολόγος στο Keogh Research Institute της Αυστραλίας. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση, που, όπως επισημαίνει ο ψυχολόγος Roger Crenshaw, δεν είναι κι εύκολο να οριστεί: «Η ικανοποιητική διάρκεια του σεξ διαφοροποιείται από ζευγάρι σε ζευγάρι». Ωστόσο, αν θες να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, θυμήσου τα αποτελέσματα έρευνας της European Society for Sexual Medicine: 1,8 λεπτά είναι η μέση διάρκεια του σεξ στους πρόωρους, ενώ οι υπόλοιποι αγγίζουν τα 7,3 λεπτά.
Σπάσε το ρεκόρ σου
Προσπαθώντας να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, σίγουρα θα έχεις εφαρμόσει την πιο δοκιμασμένη τεχνική: να σφιχτείς την κρίσιμη στιγμή και να μετατοπίσεις λιγάκι την κάννη σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρόσθεσε στο διατροφικό πρόγραμμά σου το παγωτό βανίλια. Σύμφωνα με τη Sarah Brewer, συγγραφέα του Increase Your Sex Drive: «Το παγωτό είναι πλούσιο σε ασβέστιο, που είναι απαραίτητο στους μυς που ελέγχουν την εκσπερμάτιση, προκειμένου αυτοί να συσταλούν και να διασταλούν με τον κατάλληλο τρόπο». Γιατί πρέπει να είναι βανίλια και όχι ας πούμε φιστίκι; Το Smell and Taste Treatment and Research Foundation του Σικάγου σου δίνει την απάντηση: η βανίλια έχει την ιδιότητα να μειώνει το άγχος σου, που είναι και ο βασικός υπαίτιος της πρόωρης εκσπερμάτισης.
Για τους 30 και άνω.. μπορείτε να διαβάσετε εδώ την συνέχεια: http://www.menshealth.gr/sex_relations.magazine_subjects.6.9709.html

Ευχαριστώ πολύ την Ν.Β. για την «επισήμανση» του άρθρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails