Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

«Ηθικό δολοφόνο» αποκάλεσε τον Κούγια η μητέρα του Αλέξη


Ένταση σημειώθηκε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας, στη δίκη για τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, όταν η μητέρα του Τζίνα Τσαλικιάν, αποκάλεσε Αλέξη Κούγια, βασικό συνήγορο του κατηγορούμενου Επ.Κορκονέα, «ηθικό δολοφόνο του παιδιού της». Ο Α. Κούγιας αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.
Λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση της μητέρας, ο κ. Κούγιας δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν προτίθεται να κάνει ερωτήσεις στην κ. Τσαλικιάν «ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Αλέξανδρου».
Η κ. Τσαλικιάν κατέθεσε για την προσωπικότητα του παιδιού της, που -όπως ανέφερε- δεν είχε επιθετική συμπεριφορά, αλλά και για όσα έμαθε ότι συνέβησαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στη συμβολή της οδού Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, στα Εξάρχεια, όταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός, χτυπημένος στο στήθος από σφαιρά του ειδικού φρουρού.
Η μάρτυρας αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν για τον γιο της, μετά τον θάνατό του, από την πλευρά των κατηγορουμένων ειδικών φρουρών.
Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στην μητέρα και τον πρόεδρο του δικαστηρίου εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4562230

Ευχαριστώ την Ν.Β. για την «επισήμανση» του θέματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails