Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Λήστεψαν τράπεζα μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς!!


Με στολές αστυνομικών, τρεις άντρες «ξεγέλασαν» τον διευθυντή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Βόλο, και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον άντρα να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM, από τα οποία και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τρεις άνδρες, οι δύο εκ των οποίων έφεραν στολές αστυνομικών, με το πρόσχημα τροχονομικού ελέγχου σταμάτησαν στον κόμβο του Βελεστίνου αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε διευθυντής υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Βόλο.
Στη συνέχεια και υπό την απειλή όπλου επιβίβασαν τον διευθυντή της τράπεζας σε κλειστό φορτηγό και στις 7:30 το απόγευμα τον οδήγησαν στο υποκατάστημα που διευθύνει στο κέντρο του Βόλου.
Αφού μπήκαν στο εσωτερικό της τράπεζας, τον ανάγκασαν να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM του υποκαταστήματος από τα οποία και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό.
Οι δράστες μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ ο διευθυντής του υποκαταστήματος κατάφερε μετά από λίγη ώρα να ελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails