Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Πόλεμος Γάλλων-Βρετανών για το «σημείο G»!


Υπάρχουν κάποια θέματα, όπως το κρίκετ, ο καιρός και η μπυροποσία στις παμπ από τις 11 το πρωί, στα οποία οι Γάλλοι δεν τολμούν να αμφισβητήσουν τους Άγγλους. Το σεξ όμως, δεν είναι ένα από αυτά.
Γάλλοι γυναικολόγοι, ανακοίνωσαν σε συνέδριο στο Παρίσι ότι η βρετανική έρευνα που απέκλειε πριν τρεις εβδομάδες το σημείο G, την απόλυτη ερωτογενή ζώνη των γυναικών, είναι λανθασμένη. «Το σημείο G σίγουρα υπάρχει, τουλάχιστον στο 60% των γυναικών», δήλωσαν κατηγορηματικά.
Στο συνέδριο, οι συμμετέχοντες άκουσαν τον οργανωτή Σιλβέν Μιμούν να επισημαίνει ότι με την κατάλληλη «αλληλεπίδραση», μπορεί να γίνει «λειτουργικό». Άρα υπάρχει ή μπορεί να ανακαλυφθεί στις περισσότερες γυναίκες.
Τι είχαν πει όμως πρόσφατα οι Βρετανοί; «Τα συμπεράσματά τους ήταν απόλυτα εσφαλμένα, γιατί στηρίζονταν μόνο σε γενετικές παρατηρήσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι στη σεξουαλικότητα των γυναικών υπάρχουν διαφορές. Δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα ναι ή σε ένα όχι, σε ένα on ή ένα off», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος χειρουργός Πιέρ Φολντές. Και οι κατηγορίες κατά των Βρετανών ερευνητών που εργάστηκαν για τη μελέτη του King's College συνεχίστηκαν: «Με βάση τον αγγλοσαξονικό χαρακτήρα, πρέπει να υπάρχει μια αιτία για όλα, ένα γονίδιο για όλα. Αυτό είναι ολοκληρωτικό».
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή αντίδραση από την πλευρά των Βρετανών ειδικών.
Σε αριθμούς:
Με βάση τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα:
-το 60% των γυναικών πιστεύεται ότι διαθέτει το σημείο G.
-οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ μία φορά την ημέρα
-το 90% των γυναικών ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βρει το...σημείο G.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails