Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Κρεμάστηκε 21χρονός φοιτητής στην Αγία Πελαγία


Με μία στρατιωτική ζώνη που πέρασε γύρω από το λαιμό του απαγχονίστηκε χθες το πρωί ένας 21χρονος σπουδαστής από το Ηράκλειο στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.
Τον νεαρό αυτόχειρα βρήκε η ίδια του η μητέρα η οποία σε κατάσταση αμόκ βλέποντας το νεκρό της παιδί να κρέμεται από το μονόζυγο μίας πόρτας ενημέρωσε την Αστυνομία.
Η χθεσινή αυτοκτονία δεν σχετίζεται με τις τελευταίες αυτοχειρίες που οφείλονταν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι επιχειρηματίες που έβαλαν τέρμα στη ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής βρήκαν τα χάπια από τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε.
Ο ιατροδικαστής όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, προσδιόρισε το θάνατο του νεαρού αυτόχειρα γύρω στις 7.30 το πρωί, ενώ η μητέρα του τον βρήκε, όπως μας είπε αστυνομικός, γύρω στις 9 το πρωί, οπότε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.
Ο 21χρονος είχε πριν από λίγο καιρό γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, ότι δηλαδή σκεφτόταν να αυτοκτονήσει, ενώ οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα, εκ των οποίων στο ένα αναφερόταν στους λόγους που τον έσπρωξαν να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο ένα σημείωμα αναφερόταν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο και στο δεύτερο έγραφε να αναζητήσουν κάποιο ηλεκτρονικό του αρχείο στον υπολογιστή του, ο οποίος και κατασχέθηκε και αναμένεται να αποσταλεί στην Αθήνα στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
Πηγή: Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails