Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

«Για την πατρίδα να θυσιάσω τον μισθό μου»


Άκουσα σήμερα το Παπανδρέου να λέει ότι χαίρεται να ακούει ανθρώπους του μόχθου που συναντάει στον δρόμο να του λένε ότι για την πατρίδα να θυσιάσουν τον μισθό τους για να βγει η Ελλάδα από την κρίση!
Μεθυσμένοι ήταν; (αν υπάρχουν βέβαια γιατί αμφιβάλω πολύ) Όχι τον μισθό μου δεν θυσιάζω αλλά ούτε 1 ευρώ. Γιατί να τον θυσιάσω; Για αυτούς που τα έκλεψαν ή υπό των κυβερνήσεων τους κλάπηκαν; Να πάνε να βρούνε πρώτα αυτά που λείπουν, να κλείσουν μέσα τους κλέφτες, να τα πάρουν από τους λεφτάδες και μετά το συζητάμε.
Επειδή όμως δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό έτσι και εγώ πιστεύω ότι κανένας δεν θα τους δώσει τόσο απλόχερα όσο τόσο πολύ παλεύουν να μας πείσουν (δηλώσεις και στημένες δημοσκοπήσεις). 14ος μισθός, μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα και φοροκαταιγίδες επειδή αυτοί, τα τελευταία 30 χρόνια δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους. Ε όχι, δεν νομίζω κανένας να δώσει απλόχερα τον μισθό του κ. Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

  1. μας εχουν.... για τα καλα , πληρωσα 600 ευρω τελ κυλοφοριας , και την ιδια ωρα χιλιαδες αυτοκινητα ειναι στην χωρα με ξενες πινακιδες?
    παλι ο ελληνας θα την πληρωσει?
    ας τα παρουν απο τους λαθρομεταναστες, μα 100 χιλαδες παιδια λαθρομεταναστων ειναι σε ελληνικα σχολεια με δικα μας λεφτα
    ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails