Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Τσίρκο


Τσίρκο θύμιζε η Κυριακή για τον ΟΦΗ.. Μια ομάδα τσίρκο που δεν μπορεί να νικήσει μια υποδεέστερη, λες και όταν βγαίνει εκτός Ηρακλείου οι παίχτες ξεχνάνε τα παντελόνια τους και φοράνε τις φούστες των γυναικών τους.
Οι πάνω από 300 φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν έξω από το στάδιο ήταν σαν θηρία στο κλουβί με θηριοδαμαστές τους μπάτσους, που με ξύλο , δακρυγόνα και αναίτιες προσαγωγές προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να τους σταματήσουν να εξασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να μπουν στο γήπεδο.
Και με αρχηγό του τσίρκου τον δήμαρχο και πρόεδρο της ομάδας μας, τον Κουράκη που δεν φιλοτιμήθηκε να πάει να δει τι γίνετε με τα παιδιά που έκαναν το ταξίδι από την Κρήτη υπονοώντας ότι έχει ποιο σημαντικές δουλείες με το βάζελο που κουβαλούσε μαζί του.
Δήμαρχε/πρόεδρε όμως να ξέρεις ότι καμιά φορά τα θηρία βγαίνουν από το κλουβί.. και όπως σε έκαναν αρχηγό του τσίρκου, έτσι μπορούν να σε «κατεδαφίσουν» κιόλας.. και επειδή πας προς ολοταχώς προς τα εκεί, να ξέρεις ότι η κατεδάφιση αυτή δεν θα είναι μόνο από το «προεδρικό θώκο» αλλά και από άλλα αξιώματα που κατέχεις..
Όσο για σένα Νώντα.. την προηγούμενη φορά στο Creta τις γλίτωσες, αυτήν την φορά όμως δεν σε βλέπω να τις γλιτώνεις .. Οι απειλές σου εκεί που σε παίρνει..
Τέλος ένα έχω να πω. Καιρός είναι όλοι αυτοί να μας δουν και από την ανάποδη, γιατί μάλλον την καλή μας την μεριά που δείχνουμε φέτος δεν την σέβονται.. (εκτός λίγων εξαιρέσεων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails