Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Κύπριος επιχειρηματίας έκανε πριβέ πάρτυ για να προβάλει το βίντεό του με την Τζούλια!


Αντί για καναπεδάκια, μπομπίτσες και πολύ καλό κρασί από το κελάρι, τώρα πια το «must code» ενός επιτυχημένου πάρτυ είναι η προβολή… προσωπικών στιγμών με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Το ξέρατε; Αν όχι, μην αγχώνεστε γιατί η μόδα είναι φρέσκια κι έρχεται από την Κύπρο!
«Έχω πολύ πιο καυτό υλικό με την μ…άρα την Τζούλια» έλεγε στους φίλους του γνωστός κύπριος επιχειρηματίας πριν λίγο καιρό βλέποντας το "απαγορευμένο" DVD και ήρθε η ώρα να το αποδείξει γιατί πολλά του έσυραν περί φαντασιοπληξίας!
Έτσι, ο επιχειρηματίας που ανήκει σε μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες του νησιού κάλεσε πριν λίγες μέρες ελάχιστους φίλους στην πολυτελή κατοικία του αναφέροντας μόνο πως έχει μία «έκπληξη» γι' αυτούς.
Η ώρα του πάρτι και κατά συνέπεια της έκπληξης ήρθε, και δεν ήταν άλλη από το βίντεο που είχε τραβήξει ο ίδιος σε ερωτικές του περιπτύξεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου!
Όπως καταλαβαίνεται μία τέτοια πριβέ προβολή – και μάλιστα χωρίς εισιτήριο – δε θα μπορούσε να μην ικανοποιήσει τους φίλους του επιχειρηματία που είχαν μείνει άφωνοι από τις σκηνές που έβλεπαν και τις ικανότητες της Τζούλιας…
Ποιος έχει σειρά παρακαλώ; Η διαδικασία είναι απλή… Παραδέχεσαι δημοσίως πως έχεις καυτό υλικό από ερωτική σου συνεύρεση με την Τζούλια, δε σε πιστεύει κανείς και αναγκάζεσαι (λέμε τώρα) για να αποδείξεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια να προβάλεις σε 5-6 καλούς σου φίλους το βίντεο.
Μετά η ιστορία παίρνει το δρόμο της (ειδικά αν στους καλεσμένους σου συμπεριλάβεις - εντελώς τυχαία - κι έναν παλιό σου φίλο δημοσιογράφο ακόμη κι αν έχεις να τον δεις από το σχολείο)…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails