Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

Εξώδικο Βατσινά στην ΠΑΕ ΟΦΗ


Εξώδικο με το οποίο ζητάει από την διοίκηση να επισπεύδει την διαδικασία των υπογραφών της μεταβίβασης με τους όρους που έχει εκείνος έχει θέσει έστειλε ο Φανούρης Βατσινάς στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Το Δ.Σ της ΠΑΕ δεν έχει πάρει ακόμα θέση κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν πάντως αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές δεν έχουν σημείο επαφής και είναι πολύ πιθανό πλέον οι διαφορές τους να λυθούν μέσω της δικαστικής οδού.
Η διοίκηση συνεδρίασε χθες αλλά τελικά δεν συγκροτήθηκε σε σώμα λόγω της απουσίας του Αντιπροέδρου Μανόλη Παπακαλιάτη για επαγγελματικούς λόγους. Όπως είναι γνωστό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην Γενική Συνέλευση θα διευρυνθεί από 9μελές σε 11μελές με νέο πρόσωπο σε πρώτη φάση τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Αμπαρτζάκη.
Για τα άλλα δυο μέλη θα πάρει απόφαση η διοίκηση στην επόμενη συνεδρίαση της που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Την ΠΑΕ αυτή την εποχή απασχολούν πέρα από το αγωνιστικό και άλλα θέματα με κύριο το οικονομικό καθώς είναι πάρα πολλές οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και έχουν δημιουργηθεί τόσο από την προηγούμενη διοίκηση όσο και από την παρούσα.
Πηγή:Πατρίς
SofosCrete: Κάτσε καλααααααα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails