Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Άγρια συμπλοκή στον Χάρακα


Του Θάνου Περβολαράκη
Αγρια συμπλοκή τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε στο Χάρακα με θύματα δύο σοβαρά τραυματίες - μέλη γνωστών οικογενειών από το Χάρακα και την Παναγιά.
Συγκεκριμένα, τραυματίες είναι ένας 38χρονος από το Χάρακα ο οποίος έχει δεχθεί μαχαιριές στο κεφάλι, το πρόσωπο και την πίσω ισχαιμική χώρα και ένας 50χρονος από την Παναγιά ο οποίος δέχθηκε πολλές μαγκουριές στο κεφάλι.
Η κατάσταση της υγείας του 38χρονου χαρακτηρίζεται ως πιο σοβαρή από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Χάρακα όπου μεταφέρθηκαν αρχικά και οι δυο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μάλιστα, κατά μια μαρτυρία που δόθηκε στην Αστυνομία ο 38χρονος φέρεται να δέχθηκε τις μαχαιριές από τον πατέρα του, με τον οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δεν διατηρούν καλές σχέσεις.
Ολα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι από την Παναγιά χθες το βράδυ επισκέφθηκαν τους συμπεθέρους τους στο Χάρακα προκειμένου να συζητήσουν για τις οικονομικές διαφορές που τους χωρίζουν. Οι πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν πάρει “σιμισακές” ελιές και τις φρόντιζαν.
Ωστόσο δεν τα βρήκαν και αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε το λόγο της χθεσινοβράδυνης συνάντησής τους. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε άρχισαν οι πρώτες μαγκουριές. 
Κάτοικοι του Xάρακα μας είπαν πως τη φασαρία άκουσε ο πατέρας του 38χρονου που μένει σε κοντινή απόσταση. Ενεπλάκη στο επεισόδιο και άγνωστο κάτω από ποιές ακριβώς συνθήκες φέρεται όπως λένε οι συγχωριανοί του, να μαχαίρωσε το γιο του.
Στο σπίτι του 38χρονου που σημειώθηκε το αιματηρό συμβάν όλοι πάγωσαν βλέποντας το τι είχε συμβεί. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ενημερώθηκαν με καθυστέρηση, έσπευσαν στην περιοχή αναζητώντας τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Εως αργά χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου είχαν προχωρήσει στις συλλήψεις κάποιων εκ των συμμετεχόντων στο επεισόδιο.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails