Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Οπαδοί του ΟΦΗ προς παίχτες: « αν δεν ανέβετε κατηγορία θα φάτε ξύλο»!


Περίπου 80 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στο ΒΑΚ όπου και διέκοψαν την προπόνηση. Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους.
Οι ενέργειες αφύπνισης των φιλάθλων του ΟΦΗ έχουν και συνέχεια μετά την χθεσινή... "θερμή" υποδοχή στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ώρα έναρξης της προπόνησης, άρχισε να μαζεύεται κόσμος στο "Βαρδινογιάννειο" προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Το "ποτήρι" της πίκρας είχε γεμίσει μετά τις τελευταίες εμφανίσεις απέναντι σε Εθνικό και Παναιτωλικό ενώ "ξεχείλισε" μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Ηλιούπολη.
Το athleticradio.gr βρέθηκε στο ΒΑΚ και σας μεταφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ και τι συνέβη στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας τα άκουσαν για τα καλά από τον κόσμο που ήταν ιδιαίτερα αγανακτισμένος καθώς για ακόμα μια φορά το γήπεδο της Ηλιούπολης έγινε "Γεντί Κουλέ" έστω και αν η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπήκε μέσα πότε.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και διέκοψαν την προπόνηση που είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα με το Νίκο Γκουλή να συγκεντρώνει τους ποδοσφαιριστές του στο κέντρο του γηπέδου.
"Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Αλλάξτε πρόσωπο γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος" ήταν τα πρώτα λόγια των φιλάθλων του ΟΦΗ και στην συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι από την πλευρά των τελευταίων... "Ματώστε την φανέλα. Δεν γίνεται κάθε φορά που ο ΟΦΗ πάει στην Αθήνα να τρώει τρία γκολ. Κάνατε την Ηλιούπολη Μπαρτσελόνα".
Πριν αναχωρήσουν οι φίλαθλοι από το αθλητικό κέντρο, έριξαν την προειδοποιητική βολή εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος λέγοντας... "Κοιτάξτε να ανεβάσετε την ομάδα. Αν δεν την ανεβάσετε θα φάτε ξύλο!".
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails