Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Έρχεται η ψηφιακή το Πάσχα στην Κρήτη;


Λίγο μετά το Πάσχα, το πιθανότερο, θα ενεργοποιηθεί το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο στην Κρήτη. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Κρήτης που μετέχουν στην Digital Union ήδη συζητάνε για την έναρξη των πιλοτικών δοκιμών στον Κανάλι 38 από τα Κ.Ε. Ηρακλείου και Χανίων (Ρογδιά και Μαλάξα αντίστοιχα).
Να σημειώσουμε εδώ ότι στο πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της Κρήτης θα συμπεριληφθούν τα κανάλια ΚΡΗΤΗ TV, ΚΥΔΩΝ TV, ΣΗΤΕΙΑ TV (μάλλον εννοεί το Tele Κρήτη) και TV CRETA. Τα 2 κανάλια εδρεύουν στο Ηράκλειο, το ένα στα Χανιά και το άλλο στη Σητεία (Ιεράπετρα).
Στην περίπτωση του συγκεκριμένουν μπουκέτου είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί 2 από τα παραπάνω κανάλια ανήκουν στο ίδιο όμιλο, στο τρίτο είναι μέτοχος ο ίδιος όμιλος, ενώ μόνο το χανιώτικο κανάλι ανήκει σε άλλον όμιλο.
Μένει να υπάρξει συννενόηση των δύο ομίλων με την Digital Union, αλλά και με το τηλεοπτικό σταθμό 902 ο οποίος εκπέμπει (τυχαία μάλλον) και από Ρογδιά και από Μαλάξα στο κανάλι 38, και θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα, εάν φυσικά το δεχτεί.
hellastv.blogspot
Το είδα στο: http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails