Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Σύλληψη μαθητή με χασίς στα Χανιά


Έξι γραμμάρια χασίς είχε στις αποσκευές του μαθητής, που βρέθηκε στα Χανιά, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πενθήμερης εκδρομής των τελειοφοίτων του Λυκείου.
Όπως δήλωσε ο πλωτάρχης του Λιμενικού, Αντώνης Δασκαλάκης, το χασίς βρέθηκε στην κατοχή του μαθητή ύστερα από έλεγχο κλιμακίου της υπηρεσίας, στο λιμάνι της Σούδας, λίγο μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής. Ακόμη 10 γραμμάρια από την ίδια ουσία βρέθηκαν πεταμένα στο λιμάνι. «Εκτιμούμε ότι τα ναρκωτικά πέταξαν άλλοι μαθητές, όταν αντιλήφθηκαν τον έλεγχο», δήλωσε ο κ. Δασκαλάκης.
Το χασίς εντόπισε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του λιμενικού λίγο μετά την αναχώρηση, από το λιμάνι, των λεωφορείων, που μετέφεραν τους μαθητές. Όπως έγινε γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπισθεί να κατέχουν χασίς τέσσερις ακόμη μαθητές Λυκείου, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Οι έλεγχοι γίνονται σε καθημερινή βάση στο λιμάνι της Σούδας και αυτό που ζητείται είναι η συνεργασία όλων, κυρίως μαθητών και καθηγητών.
«Λυπηρά» χαρακτηρίζει τα φαινόμενα ο προϊστάμενος της Δ/νσης Β' θμιας Εκπ/σης Χανίων, Νίκος Βεστάκης. Όπως είπε, «σε συνεργασία με την περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, αναμένεται να αποσταλεί σε όλα τα σχολεία ενημερωτικό έγγραφο, που θα αφορά τους ελέγχους».
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails