Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

The Bucket List


Για να διαβάσετε για άλλες ταινίες μπορείτε να μπείτε εδώ: http://speakaboutfilms.blogspot.com/
Δυο μεγάλοι ηθοποιοί ενώνουν της δυνατότητες και το ταλέντο τους για δημιουργήσου το The Bucket List.Πρόκειται τους Jack Nicholson και Morgan Freeman που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την κωμωδία; κοινωνική; δεν είμαι σίγουρος που μπορώ να την κατατάξω αυτήν την ταινία. Πάντως σίγουρα θα γελάσετε, κάποιοι μπορεί να κλάψετε.. όμως σχεδόν όλοι θα θέλατε να σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι ανάλογο!
Η υπόθεση έχει να κάνει με δυο άντρες τρίτης ηλικίας, τον Έντουαρτ Κόουλ και τον Κάρτερ Τσέιμπερς που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου. Το μοναδικό κοινό που έχουν είναι ότι έχει διαγνωστεί και στους δύο ότι πάσχουν από ανίατο καρκίνο. Κατά τα άλλα ο Έντουαρτ Κόουλ είναι ένας πλούσιος λευκός παντρεμένος και χωρισμένος 4 φορές που του ανήκει το νοσοκομείο! ενώ ο Κάρτερ Τσέιμπερς είναι αφροαμερικάνους που ανήκει στην εργατική τάξη παντρεμένος με την ίδια γυναίκα για 46 χρόνια χωρίς να έχει κοιμηθεί ποτέ με άλλη.
Ο κοινός τους δρόμος θα αρχίσει όταν ο Έντουαρτ ανακαλύψει μια λίστα που έχει κάνει ο Κάρτερ με πράγματα που θα ήθελε να κάνει ή να δει πριν πεθάνει και του φαίνεται καλή ιδέα. Τότε προσπαθεί να τον πείσει να του καλύψει όλα τα έξοδα του με σκοπό να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να εκπληρώσουν αυτά που γράφει στην λίστα, προσθέτοντας και αφαιρώντας βέβαια διάφορα άλλα στην πορεία. Αφού το καταφέρει ξεκινάει ένα τρελό ταξίδι που περιέχει από επίσκεψη στις πυραμίδες της Αιγύπτου μέχρι αγώνες ταχύτητας αμαξιών,οδηγώντας οι ίδιοι! Όσο περνάει όμως ο καιρός σιγά σιγά αναθεωρούν στο τι είναι ποιο σημαντικό στην ζωή..

SofosCrete: Μέσα από μπόλικο χιούμορ και συγκινητικές στιγμές δίνει και ένα σπουδαίο μάθημα ζωής αυτή η ταινία.. Θα την ευχαριστηθείτε σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails