Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

H απίστευτη ιστορία του Champ..


Ο Champ είναι ένας 4χρονος σκύλος, ημίαιμος Γερμανικός Ποιμενικός, από το Λος Άντζελες, που πυροβολήθηκε 5 φορές κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας για να προστατέψει την οικογένεια του, η οποία πραγματικά σώθηκε χάρη σ’αυτόν. ΄
Η αστυνομία έδωσε εντολή να τον κρατήσουν γιά 10 μέρες ως αποδεικτικό στοιχείο σε ένα άσυλο ζώων, δίνοντας του μόνο αντιβιοτικά και παυσίπονα, χωρίς όμως να βγάλουν τις σφαίρες από το σώμα του.
Όταν πιά ο Champ ήταν έτοιμος να αποδεσμευθεί από το άσυλο, ανακάλυψαν ότι η οικογένεια του δεν τον ήθελε πιά, καθώς ήταν απρόθυμη να πληρώσει για την ιατρική του περίθαλψη.
Η ευθανασία έμοιαζε να είναι η μόνη προοπτική γιά τον ηρωικό σκύλο.
Ευτυχώς το άσυλο ζώων δεν τον άφησε έτσι. Τον παραχώρησε σε κέντρο ζώων, το Coastal German Shepherd Rescue, που ειδικεύεται στο να βρίσκει σπίτια σε εγκαταλειμμένους Γερμανικούς Ποιμενικούς.
Έτσι αυτήν την εβδομάδα, ο Champ θα μπει στο χειρουργείο. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω των τραυμάτων του θα χάσει το ένα του πόδι, αφού οι κτηνίατροι κρίνουν ότι θα κινείται πολύ πιο άνετα με τρία πόδια, παρά με ένα ακόμα ακίνητο που θα το σέρνει.
Το κέντρο ζώων, για να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους της ιατρικής περίθαλψης του Champ, που θα κινηθεί περίπου στα 4000 Ευρώ, είχε την ιδέα να ανοίξει ένα λογαριασμό και να τον δημοσιοποιήσει στο Internet, στο Firstgiving.org.(http://www.firstgiving.com/coastalgsrescuechamp).
Επίσης, θα φροντίσει ώστε, μετά τις εγχειρήσεις και την ανάρρωσή του, να βρεθεί γι’αυτόν ένα καινούργιο σπίτι.
Πηγή
SofosCrete: Αχαριστία; Αναισθησία; Μαλακία στον εγκέφαλο; Οτι και να είναι νευριάζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails