Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Καταγγελία για την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο


"ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥΣ!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΑΝΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΜΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ...
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
ΤΟΥΣ ΚΑΤΡΗΓΩΡΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΗ ΞΟΔΕΨΑΝ ΜΕΤΑΞΎ ΑΛΛΩΝ 70000 ΕΥΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!
ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΊΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 100000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΗΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ"
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_9535.html

1 σχόλιο:

 1. Καταγγέλλω δημόσια ότι το δημοσίευμα του τρωκτικού είσαι ολοκληρωτικά ψευδές και ανυπόστατο. Έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του ΤΕΙ Κρήτης και χρησιμοποιεί ανύπαρκτα γεγονότα. Εαν ο παραπάνω "ωρομίσθιος" έχει υπόψη του κάποιες παρανομίες, τον προκαλώ να πάει και να τις καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.
  Το να γράφει ανωνύμως ψέματα και συκοφαντίες στα blogs δείχνει την εμπάθεια του προς τις συγκεκριμένες σχολές και τίποτα περισσότερο.
  Θέλω επίσης να επιστήσω την προσοχή στους αναγνώστες των blogs για μια σειρά από συκοφαντικές ενέργειες σε βάρος των ΤΕΙ που ξεκίνησαν από το γνωστό αμαρτωλό blog τρωκτικό.
  Ο τρόπος μεθόδευσης και οι συνεχείς καταγγελίες για ανυπόστατα και γελοία θέματα δείχνει πως πρόκειται για λάσπη που έχει σκοπό να πλήξει την εικόνα των ΤΕΙ γενικώς.
  Μένει σε εσάς να αναρωτηθείτε ποιος θέλει να πλήξει την εικόνα των ΤΕΙ. Ποιος βγαίνει δημόσια και προσπαθεί να τα υποβαθμίσει συνεχώς, μιλώντας για σχολές χαμηλού επιπέδου που εκπαιδεύουν τεχνίτες και εργοδηγούς, και δεν πρέπει επ' ουδενί να τοποθετηθούν στην 6η βαθμίδα μαζί με τα πανεπιστήμια, να μετατραπούν σε διετείς τεχνικές σχολές κτλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails