Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Το ροζ βίντεο της Σάσας Μπάστα…


Στο μάτι του… ροζ κυκλώνα φαίνεται να έχει μπει για τα καλά η Σάσα Μπάστα αφού κάποια «καλά παιδιά» και λάτρεις του facebook έχουν δημιουργήσει μία ιστοσελίδα στην οποία (θεωρητικά) μπορείς να δεις ένα βίντεο με καυτές στιγμές της ξανθιάς.
Φυσικά η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω βίντεο αλλά λογικό είναι πλέον να τρέχει και να μη φτάνει προσπαθώντας με μηνύσεις να σταματήσει αυτό το ντόμινο που όλως τυχαίως ξεκίνησε όταν αποφάσισε να τα βάλει με την «εθνική μας σταρ» (την Τζούλια ντε)
«Αυτό σίγουρα δε θα τους περάσει γιατί έχω ήδη κινηθεί νομικά αλλά και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μίλησα για το «κατέβασμα» αυτής της σελίδας και δεν έχω καμία σχέση με αυτό!» είπε χαρακτηριστικά η αοιδός Σάσα και συνέχιζε:
«Κάποιοι παρατρεχάμενοι θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ. Όμως όσο και να το προσπαθούν δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Προτιμώ να κρατήσω τον τίτλο της χαζής πλην όμως τίμιας ξανθιά κορασίδος παρά της πορνοστάρ».
Φυσικά αφού την πήρε που την πήρε η μπάλα δε θα μπορούσε και να μην πετάξει τη σποντίτσα της για την Τζούλια Αλεξανδράτου:
«Εξάλλου αυτός ο τίτλος (της πορνοστάρ) δικαιωματικά ανήκει σε άλλη κοπέλα, παίζει μόνη της στη λίστα».
Προς απογοήτευση πάντως όσων ανάμεναν ενός βίντεο από τη Σάσα σίγουρα δεν πρόκειται να το βρουν στο facebook αλλά ούτε και κάπου αλλού- τουλάχιστον άμεσα!- όπως η ίδια δηλώνει.
Σημειώνεται πως η εν λόγω σελίδα με το υποτιθέμενο ροζ βίντεο της Σάσας Μπάστα κοντεύει να φτάσει τους 100.000 θαυμαστές…!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails