Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Διαιτητικό έγκλημα καταγγέλλει η ΠΑΕ - ΟΦΗΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το «διαιτητικό έγκλημα» που έγινε στο Γεντί Κουλέ, εξέδωσε η ΠΑΕ – ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για διαιτητικά λάθη στους δύο πρώτους αγώνες της ομάδας στο πλαίσιο των play – off. Η Κρητική ΠΑΕ, επισημαίνει ότι η διαιτησία στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, προκάλεσε την οργή των φιλάθλων με την απαράδεκτη συμπεριφορά της.
Σε άλλη ανακοίνωση η ΠΑΕ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που κατέκλυσε το Γεντί Κουλέ ενώ καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν από μικρή μερίδα φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα.Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το «διαιτητικό έγκλημα» που έγινε χθες στο γήπεδο της ομάδας μας, στον αγώνα που έδωσε με αντίπαλο την ΠΑΕ - Πανσερραϊκός.
Σε όλη την διάρκεια των 34 αγώνων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ποτέ δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία.
ΠΟΤΕ η ΠΑΕ-ΟΦΗ δεν προσπάθησε να μεταφέρει τις ευθύνες της στο θεσμό που λέγεται διαιτησία.
ΚΑΙ έχει ακολουθήσει την προαναφερόμενη τακτική γιατί συνεχίζει και πιστεύει ότι ο θεσμός που λέγεται διαιτησία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το ποδόσφαιρο και όλοι έχουν υποχρέωση να τον προστατεύουν.
ΤΑ μέλη της διοίκησης πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να έλθουν καλύτερες ημέρες στο λαοφιλέστερο και στη χώρα μας σπορ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως υπάρχουν κάποια κέντρα που λειτουργούν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και φροντίζουν να προσχεδιάζουν τα τελικά αποτελέσματα.
ΕΙΝΑΙ λυπηρό, αλλά αυτό που έχει γίνει στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας στη διαδικασία των play-offs δεν έχει προηγούμενο.
Από τα «λάθη» της διαιτησίας η ομάδα μας δεν κέρδισε στη Κατερίνη.
Από τα «λάθη» της διαιτησίας υποχρεώθηκε σε ήττα στην έδρα μας.
Η διαιτησία είναι αυτή που μόλις έφθασε χθες στο γήπεδο μας έκανε παράπονα γιατί δεν υπήρχε αστυνομία στους γύρω δρόμους και δεν ήξεραν από πού να έλθουν στο χώρο των αποδυτηρίων.
Η διαιτησία είναι αυτή που έδειξε σχολαστικότητα για ανύπαρκτα πράγματα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.
Η διαιτησία είναι αυτή που χωρίς λόγο και αιτία φρόντισε να ξεσηκώσει τον οργή των φιλάθλων με την απαράδεκτη συμπεριφορά της γιατί δεν ήθελε ποτέ η ομάδα μας να έχει ρυθμό στο παιχνίδι της.
Η διαιτησία με επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα πανέξυπνο και «επαγγελματικό τρόπο» διέκοπτε τον αγώνα, χωρίς ποτέ να θυμηθεί ότι για τις άσκοπες καθυστερήσεις ο κανονισμός προβλέπει την χρήση των κίτρινων καρτών στους παραβάτες.
Η διαιτησία αν και δεν υπήρχε κόρνερ στο 78 ο επέμενε ότι έπρεπε να κτυπηθεί για να σημειώσουν οι αντίπαλοι μας το μοναδικό τους τέρμα.
ΜΠΟΡΕΙ η διαιτησία με τις αποφάσεις της και τα «λάθη» της να διαμόρφωσε τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ παραμένει πιστή στις αρχές της και αφήνει την συμπεριφορά που δείχνει στη κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε και βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά που έδειξε μια μικρή μειοψηφία των φιλάθλων σε βάρος των παικτών της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα. Τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν τον ΟΦΗ.
Απομένουν 4 αγώνες για να κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής περιόδου και ΟΛΟΙ θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στο προπονητή και στους παίκτες μας.
Η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες κι αυτό είναι υπόθεση όλων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails