Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Σταθόπουλος – ΟΦΗ 1 – 1


Ο ΟΦΗ εναντίων του Σταθόπουλου και των βοηθών του έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πανσερραικό και δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση των play off.
Ένας ΟΦΗ που έχανε 1-0 στο ημίχρονο, ισοφαρίζει στο 46 με τον Ογκουνσότο και δέχεται 2 κίτρινες κάρτες( ο μπούρμπος στο 49 και στο 52) σε 3 λεπτά μέσα και μας αφήνει ο απίστευτος Σταθόπουλος με 10 παίχτες. Καταφέρνουμε να αντιδράσουμε, βάζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ με τον Βλόνταρτσικ στο 75 και ακυρώνετε σαν offside! Αν προσθέσουμε και τις απίστευτες καθυστερήσεις και καφριλίκια που έγιναν στο γήπεδο, τα καραγκιοζιλίκια από τους Σερραίους που κάθε 2 λεπτά έπεφταν κάτω αλλά και την επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου και οι παράγοντες της ομάδας καταλαβαίνετε πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι.
Τόσο στημένες συνεχόμενες διαιτησίες εναντίων του ΟΦΗ σε κρίσιμα ματς δεν έχει συμβεί ποτέ! Ο ΟΦΗ έχασε την άνοδο καταρχήν από εξωγενείς παράγοντες, από την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τώρα πρέπει να υπάρχει ανασυγκρότηση, να δούμε τι θα κάνουμε γιατί η άνοδος έχει δρόμο ακόμα καθώς φαίνεται ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει τελικά την αδειοδότηση και αν δεν επέμβουν και εκεί τα λαμόγια που θέλουν παράτυπα να κρατήσουν τον Λεβαδιακό θα ανέβουμε εμείς στην Σούπερ Κλίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails