Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

52χρονος Κρητικός, νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στο Υπουργείο Πρ. του Πολίτη.


Πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας με θύμα τον 52χρονο κρητικής καταγωγής από τη Μεσσαρά, αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Βασιλάκη ,υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 απόψε, στον 7ο όροφο του υπουργείου στην λεωφόρο Π. Κανελλοπούλου 4, λίγα μόλις μέτρα από το προσωπικό γραφείο του ίδιου του κ. Χρυσοχοΐδη. Ήταν αρκετά ισχυρή και προξένησε σημαντικές ζημιές. Ο Γιώργος Βασιλακης καταγόταν από το Απεσωκάρι της Μεσσαράς ,και ήταν πατέρας 2 παιδιών. Η οικογένεια του διαμένει στο Ηράκλειο ενώ κάθε καλοκαίρι επισκέπτονταν οικογενειακώς το πατρικό του για διακοπές . Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αίσθηση το γιατί και με ποιο τρόπο πέρασε το μοιραίο πακέτο στην καρδιά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη . Το πτώμα του άτυχου υπασπιστή διαμελίστηκε σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής κ. Κουτσάφτη .
"Το δέμα προοριζόταν για μένα" δήλωσε σοκαρισμένος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη .
Πηγή

2 σχόλια:

  1. από ποιους εστάλη το ΔΕΜΑ όμως κύριε Χρυσοχοίδη κ λοιποί το γνωρίζετε όλα τα πολιτικά κόμματα, κ σωπάτε κ εγκρίνετε τη συμμορία που δρα ανενόχλητα κ δεν την αγγίζει κανένας νόμος. Όσα στοιχεία κ να καταθέσω εγώ, είναι άνευ σημασίας, τα οποία έχω καταχωρήσει σε μπλόγκ αλλά δεν θα συνεχίσω να το διαφημίζω γιατί είναι τσάμπα κόπος, αφού η δράση της συμμορίας που έχει επεκταθεί κ ως προς τα μέλη της έχει δύναμη πλέον κ απειλεί τους πάντες κ δεν λογαριάζει την ανθρώπινη ζωή αλλά το τομάρι τους όσων είναι μέλη. Έχει γερές πλάτες κ όλο κ δυναμώνει κ τρώει κόσμο κ παρουσιάζει τα πάντα ως αυτοκτονίες, ή ατυχήματα ή αιφνίδιοι θάνατοι κοκ. Είναι κ τα συγγενικά μέλη πώς να μην γίνει συγκάλυψη. Αλλοίμονο. Εχουν πλουτίσει άλλωστε, αυτοκίνητα, ρευστό, τράπεζες. Ρίξτε κ τα δάνεια, γιατί δεν τους βλέπω καλά, έχουν αγριέψει αν δεν πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους. Κάθε μήνα κ μνημόνιο για τη κλίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΑ ΚΎΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΩ Κ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GROUPHING που περιεγραψα πριν δρώντας κατ εντολή κρατικών συμφερόντων εδώ κ μια 10ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails